Наш звичний день складається з великої кількості простих речей, яким ми зазвичай не надаємо значення: чистота та затишок помешкань, зручність меблів, міцний сон в теплому ліжку. Задовольнивши потребу в харчування, комфорті, власній безпеці ми всі свої сили зосереджуємо на досягненні своєї персональної великої цілі.

Нечасто хтось задумується, що могло б бути якось по-іншому. Але буває... На жаль, в інтернатах та сиротинцях ще часто можна побачити ліжка з прогнутими пружинами та латаними матрацами; облущені стіни та стелі, де через несправний дах кавалками відпадає фарба разом із штукатуркою; відчути подих вітру з віконних шпарин (особливо помітним він є в просторих спальних приміщеннях); на старих кухнях та їдальнях про дотримання елементарних санітарних норм навіть не йде мова, бо ремонти там робилися десятки років тому, а обладнання не змінювалося з часів відкриття закладу.

Допомагаючи інтернатам та сиротинцям ми не намагаємося створити для дітей чогось надзвичайного, ми лише прагнемо забезпечити їх необхідним. Наприклад, заміна ліжок та матраців подарує дітям здоровий сон та дозволить в подальшому не витрачати кошти на лікування захворювань, пов‘язаних із неправильним розвитком опорно-рухової системи; ремонт спалень, їдальні, душових вбереже дітей від застуд, інфекційних захворювань.

Проект «Розвиток системи добровільної рятувальної медичної служби в Україні» набирає обертів.
10 Липень 2017 року
Паломництво Мальтійського Ордену у французькому селі Лурдес