В одноманітному житті дітей, позбавлених батьківського тепла і турботи, є мало яскравих і радісних моментів, коли діти можуть забути про негаразди і по-справжньому відчути себе щасливими. МСД докладає зусиль, аби зігріти ці малі серця. Протягом року волонтери відвідують дітей з розважальними програмами, іграми, мистецькими гуртками, конкурсами.

Щороку проводяться майстеркласи з писанкарства та малюнку, організовуються виїзди на екскурсії до Львова. 2008 року спільно з ФК «Карпати» було проведено футбольний турнір між командами з інтернатів Львівської області.

У 2007 році вдалося обладнати два дитячих майданчика: у Золочівському сиротинці та при парафії на Новому Знесінні у Львові, а у 2008 - при парафії на Скнилові (обидві парафії є центрами активної роботи з дітьми із соціально незахищених родин). Тут діти мають змогу повноцінно розвиватися у русі та веселощах, спілкуватися з однолітками та виховниками у неформальній атмосфері.

Впродовж трьох років групи сиріт і напівсиріт з Лівчицької спеціальної школи-інтернату для дітей з вадами розвитку мають можливість відпочити і оздоровитися у Князівстві Ліхтенштейн. Подорож відбувається під патронатом першої леді Князівства Ліхтенштейн - княгині Марії.

З допомогою МСД група дітей із Стрілківської школи-інтернату на канікули їздить в Іспанію. Там діти поглиблюють свої знання іноземної мови, відпочивають. Слід зазначити, що сім\'ї, в яких проживали діти, підтримують зв\'язок із новими друзями, спілкуються по телефону і готові прийняти маленьких українців знову.

Для веселого дозвілля в дітей Лівчицької школи-інтернату є тепер 50 нових велосипедів. У 2011 році у цьому ж закладі відремонтували та обладнали ігрову кімнату.

Допоможіть нам наповнити Великодній кошик потребуючих
27 Березень 2018 року