Акція «Святий Миколай — дітям у потребі»

Понад 4000 іменних подарунків отримують діти з більш ніж 30 інтернатів, сиротинців, будинків сімейного типу та прийомних сімей щороку під час акції «Святий Миколай — дітям у потребі». Не всі діти, що живуть у інтернатах, сироти, але всі вони 19 грудня на Святого Миколая прокинуться не під батьківським дахом, і з надією заглядатимуть під подушку.

Дана акція розпочалася 1997 року і щороку безперервно Мальтійська служба допомоги разом з волонтерами дарують дітям бажані подарунки: іноді це звичні для нас засоби гігієни, або ж банка згущеного молока, ліки та памперси, одяг чи річ, яка допоможе розвивати якесь хобі. Часто діти просять у своїх листах Божої ласки для рідних, миру для України чи побачити свою маму.

img
Як долучитися до акції?

Якщо ви хочете допомогти приватно (як фізична особа), пропонуємо вам:

– взяти лист дитини до Святого Миколая;
– принести речі, які можна використати при пакуванні подарунків дітям, котрі з певних причин не змогли написати листа;
– зробити фінансову пожертву через ощадну касу або в скарбничку;

Якщо ви представник підприємства, ви можете:

– перерахувати гроші, отримавши лист-прохання;
– надати речі для пакування персональних подарунків дітям або на загальні потреби інтернату;
– поділитися інформацією про акцію та вашу участь із партнерами;
– розмістити інформацію на вашому сайті;
– надати транспорт для поїздки в інтернати;

img

Ці діти потребують нашої підтримки, тому також долучайтеся до числа волонтерів — помічників Миколая.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за тел. (032) 275 12 00