У 2010 році Мальтійська служба допомоги розпочала співпрацю з дитячими будинками сімейного типу та прийомними сім‘ями Львова та Львівської області. Діти, які нарешті знайшли домівку, написали листи та отримали подарунки від Святого Миколая. В цьому році ми плануємо не лише продовжити нашу співпрацю до дня Святого Миколая, а й приділити особливу увагу дитячому будинку сімейного типу в с. Пнікути Мостиського району. В серпні 2011р. в їхній оселі сталася пожежа, яка знищила все, що було в ній: майно, документи, одяг. Родина, де виховується семеро дітей віком 6-15 років, потрапила у скрутне становище і потребує всілякої підтримки для облаштування нового житла. Частина коштів, яка надійде від добродійників до дня Святого Миколая, буде витрачена на ремонт помешкання, купівлю необхідних речей для дітей.

Проект «Розвиток системи добровільної рятувальної медичної служби в Україні» набирає обертів.
10 Липень 2017 року
Паломництво Мальтійського Ордену у французькому селі Лурдес