В житті кожної людини приходить момент, коли вона повинна зробити вибір і зайняти своє місце в суспільстві. Завжди приємно бачити, що молода людина обирає вірний шлях. Але іноді їй потрібна в цьому допомога.

Діти, що навчаються в школах-інтернатах, часто після закінчення навчання виявляються погано адаптованими до життя в суспільстві, їм важко знайти роботу, діти з вадами розумового розвитку рідко продовжують навчання, тому часто випускники інтернатів знову повертаються на державне утримання як малозабезпечені безробітні особи.

Зваживши ці факти, МСД визначила одним з пріоритетних напрямків забезпечення умов для навчання дітей тим навикам, які знадобляться їм в майбутньому для здобуття освіти та працевлаштування. Так, до прикладу, в інтернатах, де навчаються діти з вадами розумового розвитку, МСД обладнала ряд майстерень: швейні у Львівських спецшколах-інтернатах №102 та№104 та Лівчицькій спецшколі-інтернаті; столярну в Стрілківській школі-інтернаті.

У загальноосвітній школі-інтернаті с. Стрілки Старосамбірського району проживає і навчається біля 400 дітей. Це і сироти, і діти з малозабезпечених та бага тодітних сімей.

Рівень здобутих знань у цьому гірському інтернаті дозволяє більшості випускників продовжувати здобувати освіту у вищих навчальних закладах, і без сумніву їм необхідні навики роботи з комп‘ютером. У 2008 році в Стрілках створено комп'ютерний клас з найсучаснішою технікою.

Проект «Розвиток системи добровільної рятувальної медичної служби в Україні» набирає обертів.
10 Липень 2017 року
Паломництво Мальтійського Ордену у французькому селі Лурдес