Партнерство для бізнесу

Партнерство це - регулярна довгострокова підтримка діяльності Мальтійської Служби заради гарантування посильної систематичної і послідовної допомоги для дітей з інтернатів та сиротинців, бідних і одиноких людей похилого віку, осіб з особливими потребами.

Партнерство з МСД корисне як для бізнесу, так і для допомоги потребуючим:

·         компанії-партнери МСД отримують можливість проявити свою соціальну відповідальність і надати цільову допомогу знедоленим та нужденним.;

·         співпраця з бізнес-компаніями допомагає МСД інформувати про діяльність благодійної організації на абсолютно різних рівнях, доносить ідею важливості допомоги потребуючим та знедоленим до різних людей, а також збирати засоби на розробку, втілення та підтримку соціальних проектів у Львівській області.

Ви можете обрати цільове призначення допомоги:

·         вільний внесок (цільове призначення пожертви визначає МСД в залежності від актуальних потреб);

·         діти з інтернатів і сиротинців;

·         особи похилого віку.

Ви можете обрати довільну періодичність внеску:

·         місяць;

·         квартал;

·         рік.

Чому Вам варто співпрацювати саме з МСД: спадкоємиця 900-літньої традиції Мальтійського Ордену, з 20-ти річним успішним досвідом праці в Україні, МСД професійно володіє інформацією у своїй сфері діяльності, забезпечує якість і прозорість у реалізації своїх проектів, які постійно і активно висвітлюються в медіа, має поважне реноме у суспільстві. МСД поділяє Ваше прагнення бути соціально відповідальними і готова стати Вашим партнером у цьому.

image:

На сьогодні 22 дитини вже отримали ортези