Допомога біженцям

Мальтійська служба допомоги людям та країні

Надано
допомоги

відправлено допомоги на Схід
+72000
відправлено допомоги на Схід
гарячі страви
гарячі страви
допомога автотранспортом
допомога автотранспортом
допомога притулкам
допомога притулкам
кількість страв в притулках
кількість страв в притулках
психологічна допомога
психологічна допомога

Мальтійська служба допомоги в умовах війни в Україні забезпечує підтримку цивільного населення. Станом на сьогодні здійснюються наступні заходи:

Роздача гарячої їжі та води на Головному залізничному вокзалі Львів

Щоденно наші волонтери МСД працюють на Головному залізничному вокзалі Львів. Цілий день біженці можуть підходити до нашого мобільного пункту та пригощатись канапками, печивом та брати воду. Тричі на день доставляємо гарячий суп, сублімати та чай.

Допомога біженцям в чергах до кордонів

Кожного дня наші волонтери їздять на різні пункти пропуску, роздають пледи, печиво, підгузки та воду. На пункті пропуску Краківець, де найбільше біженців, розгорнули польову кухню, постійно готуємо гарячу зупу та другі страви. Біженці можуть пригоститись гарячим чаєм, взяти канапки та солодкі смаколики. Для діток у нас є дитяче харчування, підгузники. Щоб маленькі біженці не мерзли стоячи у черзі, волонтери Мальтійської служби допомоги роздають пледи. Також на пункті пропуску Краківець рятувальники МСД надають першу домедичну допомогу діткам та усім потребуючим.

Організація допомоги на локальному рівні для забезпечення потреб біженцям

Мальтійська служба допомоги працює 24/7, кожного дня завдяки грошовій допомозі ми маємо можливість закупляти речі першої необхідності. Небайдужі львів’яни приносять продукти харчування, одяг, каремати та інше необхідне. Працівники та волонтери МСД постійно сортують допомогу та передають центрам, які приймають біженців.

Збір коштів.

Деталі за посиланням.

Організація гуманітарної допомоги з-за кордону через представництва Мальтійського ордену та Мальтійських служб Світу

Проведення курсів з Першої допомоги

Рятувальники Мальтійської служби допомоги та Центр Довженка, кожного дня проводять навчання домедичної допомоги, для усіх, хто хоче навчитися надавати допомогу та бути готовим до різних невідкладних ситуацій у житті.

Мальтійська служба допомоги продовжує забезпечувати людей похилого віку їжею

Завдяки підтримці небайдужих людей ми змогли продовжити розвезення продуктових наборів людям, котрі є в групі ризику. Наша мета – забезпечити постійну роботу доставки до дверей «мобільної» благодійної кухні, а якщо буде можливість, то збільшувати об’єми допомоги.

Звіт Мальтійської служби допомоги за період війни.